Как да пазаруваме

Как да пазаруваме

Пазаруването в електронния магазин е лесно и практично. Достатъчно е да следвате указанията на системата.

Научете повече

Доставка на поръчките

Доставка на продуктите

Доставката на всички продукти се извършва чрез Еконт или Спиди до посочен от Вас адрес или офис на куриера.

Научете повече

Общи условия и лични данни

Общи условия за ползване

Тези общи условия поясняват отношенията между Винарко ЕООД и потребителите на сайта vinarko.com

Научете повече

Как да пазаруваме

Как да пазаруваме в електронния магазин? Всичко е много лесно и практично. Достатъчно е да следвате указанията на системата. Самият процес протича в следните основни стъпки:

1. Изберете своя продукт от съответните категории продукти. Кликвайки върху снимката на продукта или линка Детайли за продукта, можете подробно да се запознаете с неговите характеристики за да решите дали той отговаря на Вашите нужди.

2. Изберете количеството от което се нуждаете. Използвайте стрелките или въведете желаната от Вас стойност за необходимото количество. Корекция може да направите и на по-късен етап.

3. Натиснете бутонът Поръчвам. Ще видите съобщение, че продуктът е добавен към Вашата Количка. Ако натиснете линка Пазарувайте още, ще можете да продължите своето пазаруване в магазина. Ако натиснете линка Количка ще бъдете насочени към нея, а оттам може да решите дали да продължите своето пазаруване или да се насочите към Оформяне на поръчката. Ако вече имате направена регистрация в сайта, въведете своето потребителско име и парола. Ако все още не сте регистриран клиент, то може да кликнете върху Адрес на клиента или Регистрация и да въведете данните за себе си. Полетата отбелязани със * са задължителни. Ако желаете доставка до адрес - попълнете своя адрес в полето Адрес за доставка. В случай, че желаете да получите пратката си в офис на Еконт експрес или Спиди - в полето Желан куриерски офис посочете наименованието на офиса или неговият адрес.

В случай, че не желаете да направите регистрация в сайта, то може да продължите и като Гост. Просто натиснете бутон Приключи като Гост. Този тип не изисква регистрация, но и няма да може да ползвате редица предимства, между които са проследяване на историята на поръчките, движението им и вероятно няма да може да ползвате отстъпките си в случай, че сте наш редовен клиент.

4. След като сте влезли в своя профил, проверете информацията за направената от Вас поръчка. В случай на нужда коригирайте данните. Ако желаете доставката на поръчаните от Вас продукти да се извърши на адрес различен от този който се указали при своята регистрация, то използвайте бутон Адрес за доставка и въведете желания от Вас различен адрес.
Може да изберете и предпочитаният от Вас начин за доставка - Доставка до адрес, Доставка до офис на Еконт или Доставка до офис на Спиди. Ако имате специални  изисквания към нас или желаете издаване на фактура, то може да въведете желаната информация в полето отдолу - Тук може да въведете своите бележки или данни за фактура.

5. Ако всичко е наред,  натиснете бутонът Потвърди поръчката.

Ще видите съобщение Благодарим Ви за тази поръчка, както и нейният номер. Това гарантира, че поръчката е направена успешно.

6. Нашият екип ще обработи Вашата поръчка при първа възможност и в случай на необходимост ще се свържем с Вас по телефон или E-mail.

7. Усмихнете се и посрещнете началото на своите домашни напитки!

Благодарим Ви, че правите своите поръчки чрез нашият електронен магазин!

Пазарувайки на място в нашият магазин, може да заплатите и през ПОС терминал, използвайки всички разпространени в България банкови карти.