Как да пазаруваме

Как да пазаруваме

Пазаруването в електронния магазин е лесно и практично. Достатъчно е да следвате указанията на системата.

Научете повече

Доставка на поръчките

Доставка на продуктите

Доставката на всички продукти се извършва чрез Еконт или Спиди до посочен от Вас адрес или офис на куриера.

Научете повече

Общи условия и лични данни

Общи условия за ползване

Тези общи условия поясняват отношенията между Винарко ЕООД и потребителите на сайта vinarko.com

Научете повече

Доставка на поръчаните продуктиДоставката на поръчаните продукти се извършва чрез куриерските компании Еконт Експрес и Спиди до посочен от Вас адрес или офис на куриера. Същите се извършват на територията на цялата страна. За целта е необходимо да посочите точен и актуален адрес.

Срокът за изпълнение и изпращане на поръчката Ви е до 2 работни дни, считано от датата на поръчката. В периоди на повишено натоварване - гроздобер, официални празници и почивни дни е възможно обработката на Вашите поръчки да отнеме до 3 дни.

Стойността на заявените продукти, както и самата доставка, се заплаща с наложен платеж при получаване на пратката. Вие получавате и възможността да прегледате своята поръчка преди да я заплатите. Във връзка с това, преглеждайте своите пратки пред куриера! Само така може с основание да бъдете обезщетени в случай на повреда на пратката от страна на куриера!

Всички цени с в български лева с включен ДДС.

Вие, като клиент, имате отговорност да осигурите условия за получаване на пратката. В случай, че не бъде осигурен начин за предаване на пратката, Винарко ЕООД се освобождава от задължението си да изпълнява Вашите поръчки.

Цената за доставка се формира на база стойност на направената поръчка и в повечето случаи не се влияе от теглото и обема на поръчания от Вас продукт. Изключение правят продуктите с голямо собствено тегло и обем - неръждаеми съдове, гроздомелачки, филтри, помпи, стъклени бутилки, малц и други. В този случай цената за доставка е посочена или в описанието на самия продукт или се прави индивидуална калкулация, след което Ви информираме за стойността на доставката.

Стойността за стандартна доставка е както следва:

  1. При поръчки до 300 лв. - цена за доставка до адрес 8,50 лв
  2. При поръчки над 300 лв - безплатна доставка (с изключение на малц, стъклени бутилки, тежки и обемни съдове и машини)
  3. При желание за доставка до офис на Еконт експрес - цена за доставка 6,40 лв.
  4. При желание за доставка до офис на Спиди - цена за доставка 6,40 лв.

Важно: В случай на желание от Ваша страна за доставка в офис на Еконт експрес или Спиди, то трябва да бъде споменато при поръчката. Просто изберете от методите за доставка и попълнете наименованието на желания от Вас офис или неговият адрес в полето Желан куриерски офис. Това може да бъде споменато и в полето за свободен текст при приключване на поръчката. Може да откриете най-подходящия за Вас офис на Еконт експрес ТУК или офис на Спиди ТУК. Всяка необходима промяна в цената за доставка ще бъде извършена от администратор при потвърждаване на поръчката. Със Спиди пратките отпътуват от адреса на нашия магазин.

Поръчки, направени по телефон

Благодарим Ви, че правите своите поръчки чрез нашия електронен магазин! Времето и пълноценното му използване, както и точността на всички данни са важни за всички. По тази и редица други причини не приемаме поръчки по телефон. Благодарим за разбирането!

Рекламация

При получаване на заявените продукти, Вие следва да проверите за евентуални несъответствия - липси, дефекти или други.

В случай, че установите такива следва да направите рекламация по реда на чл.125 от Закон за защита на потребителя. При гореспоменатите констатации за несъответствие, следва да предявите рекламция съгласно Чл.112 и Чл.113 от Закон за защита на потребителя.

Вие може да върнете продукта в срок от 14 дни от получаването му съгласно Закон за защита на потребителя, при условие че е във вида, в който е получен и без нарушена опаковка. Разходите са за Ваша сметка, освен в случаите на несъответствие на продукта.

Привеждането на стоката в съответствие се извършва в рамките на един месец, считано от предявяването на рекламацията от потребителя, освен в случаите на невъзможност породени от доставчик на съответните стоки.