slide-1.jpg
slide-1.jpg
slide-2.jpg
slide-2.jpg
slide-3.jpg
slide-3.jpg
slide-4.jpg
slide-4.jpg
slide-5.jpg
slide-5.jpg
slide-6.jpg
slide-6.jpg
slide-7.jpg
slide-7.jpg
slide-8.jpg
slide-8.jpg
slide-9.jpg
slide-9.jpg

Как да пазаруваме

Как да пазаруваме

Пазаруването в електронния магазин е лесно и практично. Достатъчно е да следвате указанията на системата.

Научете повече

Доставка на поръчките

Доставка на продуктите

Доставката на всички продукти се извършва чрез Еконт или Спиди до посочен от Вас адрес или офис на куриера.

Научете повече

Общи условия и лични данни

Общи условия за ползване

Тези общи условия поясняват отношенията между Винарко ЕООД и потребителите на vinarko.com

Научете повече

Как да пазаруваме

Как да пазаруваме в електронния магазин? Всичко е много лесно и практично. Достатъчно е да следвате указанията на системата. Самият процес протича в следните основни стъпки:

1. Изберете своя продукт от съответните категории. Кликвайки върху снимката на продукта или линка Детайли за продукта, можете подробно да се запознаете с неговите характеристики за да решите дали той отговаря на Вашите нужди.

2. Изберете количеството от което се нуждаете. Използвайте стрелките или въведете желаната от Вас стойност за необходимото количество. Корекция може да направите и на по-късен етап.

3. Натиснете бутонът Поръчвам. Ще видите съобщение, че продуктът е добавен към Вашата количка - Поръчани продукти. Ако натиснете линка Пазарувайте още, ще можете да продължите своето пазаруване в магазина. Ако натиснете линка Количка ще бъдете насочени към нея, а оттам може да решите дали да продължите своето пазаруване или да се насочите към Оформяне на поръчката. Ако вече имате направена регистрация в сайта, въведете своето потребителско име и парола. Ако все още не сте регистриран клиент, то може да кликнете върху Адрес на клиента или Регистрация и да въведете данните за себе си. Полетата отбелязани със * са задължителни. Ако желаете доставка до адрес - попълнете своя адрес в полето Адрес за доставка. В случай, че желаете да получите пратката си в офис на Еконт експрес или Спиди - в полето Наименование или точен адрес на куриерски офис посочете наименованието на офиса или неговият адрес.

4. След като сте влезли в своя профил, проверете информацията за направената от Вас поръчка. В случай на нужда коригирайте данните. Ако желаете доставката на поръчаните от Вас продукти да се извърши на адрес различен от този който се указали при своята регистрация, то използвайте бутон Адрес за доставка и въведете желания от Вас различен адрес.
Може да изберете и предпочитаният от Вас начин за доставка - Доставка до адрес, Доставка до офис на Еконт или Доставка до офис на Спиди. Ако имате специални  изисквания към нас или желаете издаване на фактура, то може да въведете желаната информация в полето отдолу - Въведете своите бележки и специални изисквания към нас.

5. Ако всичко е наред,  натиснете бутонът Потвърди поръчката. Възможно е да се наложи да го натиснете и втори път.

Ще видите съобщение Благодарим Ви за тази поръчка, както и нейният номер. Това гарантира, че поръчката е направена успешно.

6. Нашият екип ще обработи Вашата поръчка и в случай на необходимост ще се свържем с Вас по телефон или E-mail.

7. Усмихнете се и посрещнете началото на своите домашни напитки!

Благодарим Ви, че правите своите поръчки чрез нашият електронен магазин!

Пазарувайки на място в нашият магазин, може да заплатите и през ПОС терминал, използвайки всички разпространени в България банкови карти.

Важно! При използване на остарял браузър са възможни нарушения в правилното визуализиране на сайта.